skip to Main Content

Vind jij het tijd om je interieur een flinke upgrade te geven? Dan ben jij bij Willems Steeldesign aan het juiste adres, want stalen binnendeuren zijn helemaal van deze tijd! Stalen deuren geven je interieur een industriële uitstraling. De stalen binnendeuren creëren tegelijkertijd ruimte in je huis, vanwege het transparante glas. Daarnaast ziet het er ook enorm ruimtelijk uit, doordat de stalen deuren tot aan het plafond gemaakt kunnen worden.

De mogelijkheden van stalen deuren op maat

Wanneer je de beslissing gemaakt hebt om voor een stalen deur op maat te kiezen dan is het tijd om jouw ideale deur samen te stellen. Erg leuk om te doen, maar lastig vanwege de vele mogelijkheden. Bij Willems Steeldesign zijn drie type deuren waar je uit kan kiezen:

De inrichting van het raamwerk

Vervolgens is het zaak om de inrichting van het raamwerk te bepalen. De meest gebruikelijke opties worden hieronder opgesomd, maar als je een uniek ontwerp wil dan is dat uiteraard ook mogelijk.

  • 3 vlakken
  • 4 vlakken
  • Modern
  • Classic
  •  Landelijk
Deur 1

Deur 1

Deur 2

Deur 2

Deur 3

Deur 3

Deur 4

Deur 4

Deur 5

Deur 5

Deur 6

Deur 6

Deur 7

Deur 7

Deur 8

Deur 8

Het materiaal van de stalen deur

De afwerking van de stalen deuren wordt tot in de details geperfectioneerd. Onze stalen deuren hebben aan beide kanten dezelfde aanzichten, waardoor jij je niet hoeft te ergeren over het feit dat een van de twee kanten minder mooi is. Ze worden met de hand gelast door een zéér ervaren lasser. De stalen deuren zijn tevens voorzien van een veiligheidsglas met een dikte van 7 mm. Wel zo veilig, zeker als je kinderen hebt!

Jouw stalen deur volledig op maat gemaakt

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden eindeloos. Vind jij het nu moeilijk om in te schatten wat het beste past bij jouw interieur? Wij helpen je graag. Details kunnen altijd nog besproken worden tijdens het inmeten. Na het inmeten wordt de stalen deur in de werkplaats op maat gemaakt. Enkele weken later wordt de deur al gemonteerd in jouw interieur, zodat jij weer volop kan genieten van het moderne uiterlijk.

Profiteer nu van €100,- Black Friday korting

Doordat we te maken hebben met 100% maatwerk is het lastig om een prijsindicatie te geven. Desondanks kunnen we met recht stellen dat Willems Steeldesign een goedkope optie is als je dit afzet tegen de prijzen van concurrenten. En daar krijg jij door en door vakmanschap voor terug. Ook krijg jij nu €100,- Black Friday korting als je contact opneemt, dus wacht niet langer! Nergens anders krijg je zoveel waar voor je geld.

Stalen Deuren Op Maat
Back To Top