skip to Main Content

Over Willems Steeldesign

Een welbekend cliché dat je vaak hoort: “het begon als een hobby”. Dit gold ook voor Jaap. In 2019 begon hij met het maken van stalen interieurprojecten in zijn vrije tijd. Als ervaren lasser wist hij wat er nodig was om de stalen interieurprojecten te maken. Zijn eerste klusjes smaakten naar meer, aangezien het erg in de smaak viel bij de mensen.

Al snel werd dit verspreid en zo kwamen er veel vragen van anderen die enorm enthousiast waren over de interieurprojecten die ze gezien hadden. “Kan je dit ook voor ons maken, maar dan afgestemd op ons interieur?” Het leveren van maatwerk is ontzettend gaaf, omdat niet één project hetzelfde is.

Naast het feit dat ieder interieur anders is, zijn de producten ook anders. Het begon met stalen trapleuningen. Al snel kwamen daar balustrades bij. Maar er was vraag naar meer. Stalen deuren zijn helemaal van deze tijd. Daarnaast sluit het perfect aan op de stalen trapleuningen en balustrades. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste deuren op maat gemaakt werden.

Back To Top