skip to Main Content

De kans is groot dat jij vanwege de Corona-uitbraak veel dingen hebt moeten laten. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Nu er weer mensen over de vloer komen is dit het perfecte moment om je interieur een geweldige upgrade te geven met een stalen taatsdeur op maat! Hiermee maak je pas echt indruk op vrienden/familie die langskomen. Bijkomend voordeel: doordat je waarschijnlijk niet op vakantie bent gegaan heb je budget overgehouden dat je nu bijvoorbeeld deels in je huisje kan steken.

De meest gekozen keuze: een stalen taatsdeur op maat

Met de stalen deur geef jij jezelf een erg luxe cadeau. Een ‘cadeau’ waar jij altijd profijt van zal blijven hebben. Nadat de stalen deur er eenmaal inzit weet ik zeker dat jij je interieur niet meer voor kan stellen hoe het was zonder. Natuurlijk in de positieve zin van het woord. Als je kiest voor een stalen deur dan zijn er drie opties, waarvan de meeste mensen kiezen voor de stalen taatsdeur. Naast de stalen taatsdeur kan er ook gekozen worden voor een stalen scharnierdeur en een stalen schuifdeur.

De inrichting van het raamwerk

Vervolgens is het zaak om de inrichting van het raamwerk te bepalen. De meest gebruikelijke opties worden hieronder opgesomd, maar als je een uniek ontwerp wil dan is dat uiteraard ook mogelijk.

  • 3 vlakken
  • 4 vlakken
  • Modern
  • Classic
  • Landelijk

Het materiaal van de stalen taatsdeur

De afwerking van de stalen deuren wordt tot in de details geperfectioneerd. Onze stalen deuren hebben aan beide kanten dezelfde aanzichten, waardoor jij je niet hoeft te ergeren over het feit dat een van de twee kanten minder mooi is. Ze worden met de hand gelast door een zéér ervaren lasser. De stalen deuren zijn tevens voorzien van een veiligheidsglas met een dikte van 7 mm. Wel zo veilig, zeker als je kinderen hebt!

Stalen taatsdeur op maat

Stalen taatsdeur op maat

Jouw stalen taatsdeur op maat gemaakt

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden eindeloos. Vind jij het nu moeilijk om in te schatten wat het beste past bij jouw interieur? Wij helpen je graag. Details kunnen altijd nog besproken worden tijdens het inmeten. Na het inmeten wordt de stalen taatsdeur in de werkplaats op maat gemaakt. Enkele weken later wordt de deur al gemonteerd in jouw interieur, zodat jij weer volop kan genieten van het moderne uiterlijk. Neem direct contact op en ontdek (binnen één werkdag) de lage kosten voor jouw stalen taatsdeuren op maat. Nergens anders krijg je zoveel waar voor je geld.

Back To Top