skip to Main Content

Je zit lekker in de woonkamer TV te kijken en hebt het programma ‘Eigen huis en tuin’ opstaan. Je krijgt inzichten van andere woningen en je hebt het idee dat er iets mist in jouw interieur. Als je van een moderne inrichting houdt dan is een stalen scharnierdeur op maat misschien wel de ‘missing link’. Stalen scharnierdeuren zijn helemaal van deze tijd en geven je interieur een industriële uitstraling. Daarnaast creëren de deuren tegelijkertijd ruimte in je huis. Dit komt doordat de deur tot aan het plafond gemaakt wordt en is voorzien van transparant glas.

Een stalen scharnierdeur op maat of toch iets anders?

Als je kiest voor stalen deuren dan is een stalen scharnierdeur een van de drie opties. Naast de scharnierdeur kan er ook gekozen worden voor een stalen taatsdeur en een stalen schuifdeur.

De inrichting van het raamwerk

Vervolgens is het zaak om de inrichting van het raamwerk te bepalen. De meest gebruikelijke opties worden hieronder opgesomd, maar als je een uniek ontwerp wil dan is dat uiteraard ook mogelijk.

  • 3 vlakken
  • 4 vlakken
  • Modern
  • Classic
  • Landelijk

Het materiaal

De afwerking van de stalen deuren wordt tot in de details geperfectioneerd. Onze stalen deuren hebben aan beide kanten dezelfde aanzichten, waardoor jij je niet hoeft te ergeren over het feit dat een van de twee kanten minder mooi is. Ze worden met de hand gelast door een zéér ervaren lasser. De stalen deuren zijn tevens voorzien van een veiligheidsglas met een dikte van 7 mm. Wel zo veilig, zeker als je kinderen hebt!

Jouw stalen scharnierdeur op maat gemaakt

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden eindeloos. Vind jij het nu moeilijk om in te schatten wat het beste past bij jouw interieur? Wij helpen je graag. Details kunnen altijd nog besproken worden tijdens het inmeten. Na het inmeten wordt de stalen scharnierdeur in de werkplaats op maat gemaakt. Enkele weken later wordt de deur al gemonteerd in jouw interieur, zodat jij weer volop kan genieten van het moderne uiterlijk.

Stalen scharnierdeur op maat

Stalen scharnierdeur op maat

Back To Top