skip to Main Content

Trapleuningen worden tegenwoordig steeds vaker gemaakt van staal. Waar een houten trapleuning het nadeel heeft dat deze vaak té aanwezig is, daar is een stalen trapleuning op maat wat dat betreft veel subtieler: dun, minimalistisch en toch enorm sterk. Je hebt er verder ook geen omkijken naar. Het staal is onderhoudsvrij en gaat ontzettend lang mee.

Stalen trapleuningen in allerlei soorten en maten

Zwart staal komt erg mooi naar voren op een witte trap en een witte muur, maar je kan ook kiezen voor andere RAL-kleuren. De vorm van de leuning kan in allerlei soorten en maten gemaakt worden. Om je een beeld te geven: er kan bijvoorbeeld gekozen worden tussen een rechthoekige, ronde, vierkante of platte vorm. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kromming in de leuning te maken.

Een stoer, robuust en industrieel karakter

Al het staal is voorzien van een coating. Dit maakt de kleur van de trapleuning nóg fraaier. Bij de kleur zwart zorgt dit voor een matzwart effect. Ook geeft de coating net wat extra grip aan je stalen trapleuning. Onze stalen trapleuningen hebben alles wat een moderne trapleuning nodig heeft. Geef je trap een nieuw, stoer, robuust en industrieel karakter.

Jouw stalen trapleuning volledig op maat gemaakt

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus het is begrijpelijk dat je het moeilijk vindt om aan te geven wat jij nu precies wil. Wij helpen je graag. Details kunnen altijd nog besproken worden tijdens het inmeten. Na het inmeten wordt de stalen trapleuning in de werkplaats op maat gemaakt. Enkele weken later kan de trapleuning gemonteerd worden, zodat jij binnen no-time kan genieten van het moderne uiterlijk van jouw trap!

Stalen trapleuning op maat

Stalen trapleuning op maat

Back To Top