skip to Main Content

Bij het verbouwen van de trap is het belangrijk dat de balustrade niet vergeten wordt. Vaak kijkt men in eerste instantie naar de trap, de trapleuning en de muur. Zij zien dan over het hoofd dat een stijlvolle stalen balustrade minimaal net zo belangrijk is. Het maakt of kraakt het design van de hele trap.

Stalen balustrade met glas

Balustrades worden vaak geplaatst op de plek waar de trap de overloop bereikt. Al zie je ook weleens dat de balustrade aan de andere kant van de trapleuning geplaatst wordt. De stalen balustrades van Willems Steeldesign worden voornamelijk gemaakt met glas tussen het framework. Het glas kan vastgezet worden met glasklemmen en met glaslatten. Verder kan er gekozen worden voor slanke of dikke profielen.

Super functioneel en tegelijkertijd enorm stijlvol

Is jouw trap toe aan een complete metamorfose? Combineer de stalen balustrade dan met de stalen trapleuning. Het geeft jouw trap een robuust, stoer, modern en industrieel karakter. Verder is het ook super functioneel en biedt het hekwerk extra veiligheid. Onze balustrades zijn ontzettend sterk en erg veilig. Staal is onverwoestbaar en gaat lang mee. Het veiligheidsglas is dik genoeg en kan absoluut tegen een stootje.

Stalen balustrade op maat gemaakt

 De kans is groot dat jij nog niet direct invulling kan geven aan de details. Wij kunnen je dan ook uitstekend helpen bij de keuze tussen bijvoorbeeld glasklemmen en glaslatten. Tijdens het inmeten kan dit besproken worden. Na het inmeten wordt de stalen balustrade in de werkplaats op maat gemaakt. Enkele weken later kan de balustrade zelfs al gemonteerd worden in jouw interieur. Wij weten zeker dat jij veel plezier gaat beleven aan je stijlvolle en functionele balustrade!

Stalen balustrade op maat

Stalen balustrade op maat

Back To Top